Admin CPanel: Log In | Contact Us | Photobuchet | Youtube | Kalghari Shop

 



Jadual exam thn 4 fasa kedua Kuliah Bahasa Arab ( Am ) cawangan Zagazig


[ ni gambo jadual. kalo xjelas dtg rumah aku tgk, tp dgn syarat bwk hagah wahdah firakh wagabah sughaiyaroh ma'a ruzz ] wawawawawa....



- haa...sape2 yg rase ade rase nak amik exam yg ade kat jadual tu, tu la jadual exam utk fasa ni ...xkire sape2 pun yg nak amik, kat sini ke, yg kat msia ke, bole blake, kalo xbole pun dtg je bg sokongan moral kat kitorang yg amik exam ni..:P...dah dekat dah.. dah bole dah tnsion slow2 dari skrg...pejam celik tuptup exam, tuptup...aik abis exam...japnye??msti sllu ckp camtu..:))

- lagi satu, fasa ni pastikan xde sape2 pun diantara kite mnyebut pkataan " sanah gai " ...wawawa...kalo ade sape2 yg sbut, kite ramai2 geletek dia smpai nangis2, smpai tkntut2, blnje krib ngan ayam batu smggu, 3 kali shri, pastu suh dia sapot g umrah ngan g spain summer break ni nnti..haha..

sekian dimaklumkan oleh : Ammu Binggan, Syu'un kuliah lurah..


Labels:

posted by Kalghari Network™ @ 11:10 AM,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home