Admin CPanel: Log In | Contact Us | Photobuchet | Youtube | Kalghari Shop

 



ayam batu??

assalamualaikum.. lame beno kitorang tak updet blog ni.. jangan kate apdet, jenguk2 pun jarang.. hehe.. bukan pe masing2 sebuk ngan musim sejuk, cari slimut.. hehe.. aktiviti kitorang kali ni nak jalan2 cari ayam batu.. tau ke pebende tu.. jeng jeng jeng.. haa.. kalo nak tau, animal ni hanya ada kat zakzik je.. area mesir lain takde sebab kitorang tak tau, jadi mudah2 kitorang kate takde
jela.. nampak spesel sket zakzik ni.. hahaha..

sebenonye ayam batu ni sejenis binatang yang berbentuk restoran.. hehehe.. name die dalam omputih rok ciken, tapi kitorang translate kepade bahse ibunde.. bagi mudah paham pada pembaca.. hehe.. restoran ni ala2 KFC la tapi orang islam punya kedai.. sebab kitorang semua boikot KFC, ayam batu nila yang jadi tempat kitorang melabur untuk masa depan.. haha.. ayam kat sini sedap jugak, kalo tak sedap pun kene cakap sedap.. dah bayo.. haha..



ni la die rok ciken.. tapi menu jela..restoran ni idakle kitorang amik gambo die..hehe

sepasang kekasih tengah bedating.. haha

kene gadai?? haha


antara menu yang kitorang mintak.. wagabah sughoyyaroh harge LE9.. ok la..


mane batunye?? ni nak marah ni..


banyak ni LE10.. nasib baik sedap..

ni jela jaulah kitorang.. sape nak, leh dtang zakzik.. kitorang sanggup jadi touris guide, upah murah je.. pepaham jela.. wagabah sughoyyaroh wahid kaman.. hehe.. sekian, wassalam..

p/s :- doa kitorang moga ekonomi umat Islam betambah kuat dan maju.. moga Allah makbulkan.. amin..

Laporan :
Hosnee

Labels: ,

posted by Kalghari Network™ @ 1:30 AM,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home