Admin CPanel: Log In | Contact Us | Photobuchet | Youtube | Kalghari Shop

 



Perang yang tak abih-abih

Assalamualaikum.. Moga Allah merahmati semue orang Islam, lebih2 lagi untuk insan berjuang mempertahankan Islam tak kire kat medan perang, penulisan, atopun kat mane2 la. Janji pertahankan Islam. Moga Allah sentiasa kurniakan keberkatan pada kite dan jadikan kite antara orang yang diberi peluang untuk berkhidmat untuk agama tercinte ni.. Amin..

Tengah musim2 exam ni, tedetik plak nak mengapdet blog, rupenye paek ngan wan dan updet dulu.. laju kome ye.. hehe.. moge2 ngan amal baik kite dalam sebarkan ilmu ni, Allah najahkan kite.. amin.. Ade kesempatan nak tawasul ni, kite buat.. bende dibolehkan, jangan sia2kan.. hehe..

Sebenonye tak tau nak bubuh tajuk pe, jadi buh le tajuk kat atas tu.. teringat plak sekarang musim pekse, orang kate pekse ni macam perang, hentam jela.. tapi hakikatnye gitu la.. kite ni ari2 ade perang, nak brenti tunggu mati le.. hehe.. Sebenonye takde modal lagi nak menulih ni, ni tengah nak perangat enjen cari idea.. Sementare tu melalut le pape yang telintas kat kepale ni.. hehe..

Dikesempatan ni gak (macam ucapan raye plak..haha), nak ucap mekasih pade sume orang yang datang2 jenguk blog ni.. Tak berisi pepun.. tapi ade gak yang melawat.. mekasih2.. jemput2 la datang umah, leh le nak idang biskut meri ngan ayo sirap.. hehe..

tu je la kot, dah paneh dah tempat duduk ni, nak gi dapo le plak, menaip kat sane.. haha.. Moga Allah tidak putus2 melimpahkan rahmat-Nya untuk kite yang lemah dan hina ini.. amin..

Diabihkan oleh,
Os

Labels:

posted by Kalghari Network™ @ 12:18 AM,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home